Meteoroloji 'Tipi şeklinde olacak' diyerek uyardı: Buzlanma ve don bekleniyor!

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, bugünkü hava durumu raporunu yayınladı. Hafta sonu için plan yapan vatandaşlar üzecek açıklamalar yapan Meteoroloji, bazı bölgelerde sıcaklıkların 4 derece birden artacağını belirtirken, İstanbul'da karla karışık yağmur yapacağını duyurdu. Yağışların tipi şeklinde olacağını belirten Meteoroloji, buzlanma ve zirai don konusunda vatandaşları uyardı.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü 15 Ocak Cumartesi hava durumu raporunu yayınladı. Meteoroloji tarafından yapılan son değerlendirmelere göre: Ülkemizin kuzey, iç ve doğu kesimlerinin parçalı ve çok bulutlu, Marmara’nın doğusu, İç Anadolu'nun kuzey ve doğusu, Karadeniz Bölgesi, Doğu Anadolu’nun kuzey kesimleri ile Muş, Bitlis, Şırnak ve Hakkari çevrelerinin karla karışık yağmur ve kar yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların Batı Karadeniz, Orta ve Doğu Karadeniz kıyıları ile Artvin ve Ardahan çevrelerinde yoğun kar şeklinde olması bekleniyor. Doğu Karadeniz’in iç kesimlerinin yüksekleri ile Doğu Anadolu’nun güneydoğu kesimlerinin dik yamaçlarında çığ tehlikesi bulunmaktadır. Kuzey, iç ve doğu kesimlerde buzlanma ve zirai don olayı ile birlikte yer yer sis ve pus hadisesi görüleceği tahmin ediliyor.

"Dursun Özbek'ten Erden Timur'a karalama kampanyası başladı" Hakmar'a tabaklık ve sürahi setleri geliyor! Gratis'lerde çılgın Mayıs indirimleri başladı! Altın fiyatları düşüşe geçti! İşte güncel altın fiyatları Meteorolojiden 18 il için sarı kodlu uyarı! Dolarda hafta sonu hareketliliği! İşte güncel döviz kurları