Rüzgarlı hava yurdu terk etti: Meteoroloji'den yüksek sıcaklık uyarısı!

Meteoroloji 21 Temmuz Perşembe günü hava durumu raporunu yayınladı. Hafta başından itibaren etkili olan kuvvetli rüzgarın ülkeyi terk ettiğini belirten Meteoroloji, sıcaklıkların yükseleceğini açıkladı. İstanbul'da bugün 31 derece hava sıcaklığı olacak, diğer yerlerde ise bugün hava az bulutlu ve açık geçecek. İşte 21 Temmuz Perşembe İstanbul, Ankara, İzmir, Antalya hava durumu...

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre: Ülkemizin kuzey kesimlerinin parçalı ve yer yer çok bulutlu, Batı ve Doğu Karadeniz kıyıları, Sakarya, Ordu, Ardahan ve Kars çevreleri ile Erzurum'un kuzey kesimlerinin yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.

Akaryakıta indirim geldi! İşte güncel benzin, motorin, LPG fiyatları Eleme gecesi sonrası Survivor All Star'da dikkat çeken itiraflar... Survivor All Star'da kıyasıya rekabet! All Star'da adaya kim veda etti 2 Mayıs 2024 tarihli akademik kadro ilanları yayınlandı! Meteorolojiden 34 il için kuvvetli yağış uyarısı! 2 Mayıs 2024 tarihli Resmi Gazete yayımlandı!