Bu yaza damgasını vuracak Tozluyaka ikinci bölümüyle de sınavı geçti!

Fox TV’nin yeni yaz dizisi Tozluyaka daha ekrana gelmeden önce izleyicilerin sert eleştiri yağmuruna tutulmuştu. Ancak bu eleştirileri yapanlar çok yanıldı. Çünkü Tozluyaka dün akşam ikinci bölümüyle yükselişini sürdürdü. Herkesin büyük bir heyecanla izlediği dizi izleyicilerden çok olumlu yorum almaya devam ediyor.

Fox TV’de geçen hafta ekrana gelmeye başlayan Tozluyaka dizisinin dün akşam ikinci bölümü yayınlandı. İlk bölümüyle herkesi şaşırtan ve beklenenin aksine hiç de klişe bir dizi olmadığını kanıtlayan Tozluyaka ikinci bölümüyle hem reytinglerde hem de yorumlarda yükselişini sürdürdü.

Tozluyaka’nın dün akşam yayınlanan ikinci bölümü o kadar heyecanlı ve başarılıydı ki hayranları 5’in üzerinde reyting puanını garanti olarak görüyordu. Tozluyaka’nın ikinci bölümü her ne kadar bu beklentinin biraz altında kalsa da reyting sıralamasında birinci olmayı başardı. Üstelik bir yükseliş grafiğiyle. Dolayısıyla Tozluyaka’nın önümüzdeki haftalarda yükselişini sürdürmesine garanti gözüyle bakılıyor.

Fox TV’nin yeni dizisinin ikinci bölümü hakkındaki yorumlar da çok iyiydi. İzleyen herkes dizinin çok hızlı ilerlediğini ve bu hızın kendilerini şaşırttığını dile getirdi. Özellikle “Katil kim” sorusu izleyicinin Tozluyaka’yla ilgili merakını iyice artırmış durumda. İzleyiciler Tozluyaka’nın ikinci bölümünde daha da iyi bir hikayeyle karşılarına çıktığını belirtirken hem dram hem gizem hem de gençlik dizisi olmasıyla bu yaza damga vuracağına dikkat çekiyorlar.

Herkes tarafından çok beğenilen dizi YouTube’da da büyük bir başarıya imza attı. Dizinin altı gün önce YouTube’da paylaşılan ilk bölümü 3,5 milyon kişi tarafından izlendi. Bu izlenme rakamının kısa sürede daha da artması bekleniyor.

Emre Kınay, Dolunay Soysert, Tayanç Ayaydın, Nur Yazar, Nebil Sayın, Kadim Yaşar gibi tecrübeli isimlerin başrolünde yer aldığı dizinin genç oyuncuları da bir hayli dikkat çekiyor. Dizinin genç oyuncu kadrosu Kaan Mirac Sezen, Ecem Çalhan, Ulvi Kahyaoğlu, Serra Pirinç, Çağla Şimşek, Can Bartu Aslan, Durukan Çelikkaya, Oğulcan Arman Uslu, Duygu Özşen, Özgür Foster ve Ahmet Haktan Zavlak gibi isimlerden oluşuyor.

DEM Parti'de deprem! Başkan ve Meclis üyeleri topluca istifa etti Kadıköy'de Tacettin Kutay'ın kızına taciz iddiası: Adli işlem başladı Türkiye'den Fransa açıklaması: Karar yok hükmündedir!
Sonraki Haber