Bu tünel uyuşturucu trafiği için kazıldı! ABD ile Meksika arasında bulundu

ABD'nin Meksika sınırında uyuşturucu kaçakçılarının kullandığı 532 metre uzunluğunda tünel bulundu. ABD'li yetkililer, tünelin ne kadar süredir çalıştığının bilinmediğini söyledi. Soruşturmayla bağlantılı olarak 799 kg kokain, 75 kg metamfetamin ve 1.6 kg eroin ele geçirdiler.

ABD'nin Meksika sınırında yerin 18 metre altında uyuşturucu kaçakçılarının kullandığı 532 metre uzunluğunda bir narko-tünel keşfedildi.

Uyuşturucu mücadele ekipleri, tünelin Meksika'nın Tijuana şehrinden ABD'nin Kaliforniya eyaletindeki San Diego şehrine kadar uzandığını tespit etti. Tünel, San Diego'nun Otay Mesa sınır kapısının yakınında, son yirmi yılda bir düzineden fazla karmaşık tünelin bulunduğu bir bölgede keşfedildi.

ABD'li yetkililer, tünelin ne kadar süredir çalıştığının bilinmediğini söyledi. Soruşturmayla bağlantılı olarak 799 kg kokain, 75 kg metamfetamin ve 1.6 kg eroin ele geçirdiler. Yaşları 31 ile 55 arasında değişen altı Güney Kaliforniya sakini, kokain dağıtmak için komplo kurmakla suçlandı.

"SONUNDA IŞIK YOK"

ABD'nin Kaliforniya Güney Bölgesi avukatı Randy Grossman "Bu narko tünelinin sonunda artık ışık yok. Yasadışı uyuşturucuların sokaklarımıza ulaşmasını ve ailelerimizi ve topluluklarımızı yok etmesini önlemek için bulduğumuz her yeraltı kaçakçılık yolunu kapatacağız."

Vali Sezer'den Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi açıklaması Kamyonet öğrencilerin arasına daldı: 29 yaralı Sakla Beni final bölümü ile ekranlara geliyor...
Sonraki Haber