Bu paketlerin değeri 500 milyon dolar

Denize kıyısı bulunmayan Paraguay'da polis çok önemli bir operasyona imza attı. Nehir yoluyla özel bir limana yanaşan kömür yüklü gemide uyuşturucu taşındığı bilgisini alan polis ülkeye hava yoluyla sokulduğunu belirlediği piyasa değeri 500 milyon dolar olan kokaini ele geçirdi. Uyuşturucu'nun rotası ise nehir yoluyla Arjantin, oradan Atlantik Okyanusu'nu aşarak Belçika sonra da Akdeniz üzerinden İsrail'di..

Güney Amerika ülkesi Paraguay'da polis ekipleri İsrail'e gitmeye hazırlanan bir gemide 2,3 ton kokain ele geçirdi. Başkent Asuncion yakınlarındaki Villeta kentindeki özel bir limana operasyon yapan polis ekipleri, konteynerda ele geçirdikleri kokainle ilgili olarak iki kişiyi gözaltına aldı.

Ali Koç'tan rekor satış geliyor! Vedat Muriqi'nin rekoru tarih olacak Survivor All Star'da Yunus Emre için bir uyarı daha... Kerem Aktürkoğlu'nun bonservis bedeli belli oldu Meteorolojiden 15 il için kuvvetli yağış uyarısı! Altın tekrar düşüşe geçti! İşte 2 Mayıs 2024 güncel altın fiyatları Aston Villa evinde çöktü! Eski Hataysporlu'dan İngiltere'de hat-trick!