Bu okulda öğrenciler 4 çeşit yemeğe 5 lira ödüyor

Sivas Cumhuriyet Üniversitesi'nde (SCÜ) yemekhane fiyatları yenilendi. Öğrencilere yönelik hazırlanan günlük 4 çeşit yemeğin fiyatı 5 lira olarak belirlendi. Öğrenciler bu fiyatlandırma ile ilgili "Bu yemekhanede 4 çeşit yemek 5 lira! "Biz fiyatın uygun olduğunu düşünüyoruz" cevabını verdi.

Sivas Cumhuriyet Üniversitesi'nin (SCÜ) yemekhanesinde öğrenciler için hazırlanan günlük 4 çeşit yemek, yarım litre su ve sınırsız ekmek fiyatı 5 lira olarak belirlendi. Son zamanlardaki genel artışlardan sonra yemekhanede fiyatın uygun olması öğrencilerin talebini de artırdı. SCÜ Rektörü Prof. Dr. Alim Yıldız, "Türkiye genelinde yemeklerde büyük fiyat artışları oldu. Ama biz bu sene öğrenci yemeğinin fiyatını 5 lira olarak belirledik. Öğrencilerimizin de yemeklerden memnun olduğunu gördük" dedi.

ŞOK'tan Anneler Günü'ne özel indirim fırsatları! ''Galatasaray'ya yenileceklerini bildiği için çıkmadılar o maça!'' Meteorolojiden 11 il için kuvvetli yağış ve kar uyarısı! 7 Mayıs 2024 tarihli Resmi Gazete'de yayınlandı! İşte o kararlar... "Fenerbahçe bir mucize gerçekleştirip şampiyon olacak" "Fenerbahçe Galatasaray maçına U19 ile çıksın, sahadan çekilsin"