Bu kış daha tehlikeli geçecek! Uzman isim uyardı: Daha tehlikeli varyant çıkabilir!

Bu kış ayları diğer aylardan daha tehlikeli geçeceğine benziyor. ABD’nin en güvendiği isimlerden biri olan Dr. Anthony Fauci, katıldığı konferansta bu kış aylarında çok tehlikeli bir Covid-19 varyantının çıkabileceğini , kışın bizi zorlu bir sürecin beklediğini söyledi.

Covid- 19 tamamen geçmesede etkilerini tüm dünya olarak yaşıyoruz. Kısıtlamalar, maske zorunluluğu tam kalkmışken tekrar bir varyant tehlikesi gündeme geldi. Şimdilerde artan grip ve solunum yolu enfeksiyonlarıyla uğraşırken bir yenisi daha gelebilir. Hatta daha tehlikelisi! Uzman isim tüm dünyayı bu konuda uyardı. İşte detaylar...

Washington yönetiminde görevli olan ve Başkan Joe Biden’ın kıdemli sağlık danışmanı olarak ABD’nin en güvendiği isimlerden biri olan Dr. Anthony Fauci katıldığı bir etkinlikte endişe yaratan açıklamalarda bulundu.

Uzman isim bu kış ayında daha dikkatli olunulması gerektiğini belirterek bu kış döneminin zorlu geçebileceğini söyledi. Fauci, “Bu kış çok daha tehlikeli bir Covid-19 varyantı ortaya çıkarsa sakın şaşırmayın” dedi.

Baba Vanga'nın 2024 kehanetleri gerçek olmaya başladı! Akaryakıtta tek fiyat dönemi başladı, fiyatlar güncellendi! Motokurye Ata Emre Akman'ın katilinin ifadesi pes dedirtti! Cinsellik paylaşımları yapan fenomene yarım milyondan fazla ceza! Demirtaş'ın, Figen Yüksekdağ'ın ve Ahmet Türk'ün cezası belli oldu! Güzel oyuncu Hande Erçel güzelliği ve kırmızı elbisesi ile büyüledi...