Bu kez de Gurur Şenel'in akrabası saldırdı

Afyonkarahisar'da Türkiye'nin tepkisini çeken bir olay yaşandı. Gurur Şenel adlı kişi yarısını yediği çiğ köftenin acılı olduğunu gerekçe göstererek, işletme çalışanını darp etmişti. Bu saldırı sonrası serbest bırakılan Şenel'in tutuklanması için sosyal medyada kampanya başlatılırken bu kez de akrabaları çiğ köfteciye saldırdı. İşte o anlar...

This browser does not support the video element.

Afyonkarahisar'da önceki gece sipariş verdiği çiğ köftenin acılı olduğunu ileri süren Gurur Şenel adlı kişi, genç yaştaki çalışanı darp etmişti. 

Tekme ve yumruklarla saldırdığı personeli yaralayan Şenel daha sonra da hiçbir şey olmamış gibi evine gitmişti. 

Alkollü oldğu ileri sürülen Şenel, çalışanın şikayeti üzerine gözaltına alınmış, ifadesi alındıktan sonra da 'basit yaralama' olduğu gerekçesi ile de serbest kalmıştı. 

Şenel'in genç çalışana yaptığı saldırının sosyal medyada yayınlanmasının ardından adeta Türkiye adeta ayağa kalkmıştı.

Şenel'e tepki gösteren binlerce kişi sosyal medyada #GururŞenelTutuklansın etiketi ile kampanya başlatıp saldırganın tutuklanması çağrısı yapmıştı. 

Bu çağrıların ardından yeniden gözaltına alınan Gönül Şenel tekrar serbest kalırken sosyal medyadan "İstediğimi döverim, istediğime söverim size ne. Sizin yüzünüzden işimden oldum" sözleri ile meydan okuduğu görülmüştü. 

Şenel'in bıraktığı yerden akrabaları devam etti

Dün gece ise çiğ köfteci bir kez daha saldırıya uğradı. Saldırgan Gurur Şenel'in akrabası olan H.Ş. idi. 

Bir otomobil ile geldiği görülen ve alkollü olduğu ileri sürülen H.Ş. ilk olarak çiğ köftecinin dışarıdaki kamerasına bir şişe fırlattı. 

Ardından da aynı şişeyi kapının camına fırlatıp kırdı. 

Bunun ardından kapıya gidip tekme attı. Sonra da lokantanın dışındaki servis motosikletine tekme atıp devirdi.

Bu sırada arkadaşları gelip H.Ş.'yi oradan uzaklaştırmaya çalıştı. Bir türlü sakinleşmeyen H.Ş. tekrar saldırıya geçip lokantanın önündeki tabureyi iki kez camlara atarak kırdı. 

Bu sırada içerideki çalışana gel diye seslenen ve küfürler eden H.Ş. arkadaşları tarafından zorla arabaya bindirilerek oradan uzaklaştırıldı. 

Görüntülerin ortaya çıkması üzerine H.Ş. ile yanında bulunan iki kişi gözaltına alındı. 

Erkek öğrencileri etek giydirip oynattılar! Soruşturma başlatıldı... Görenler tekne sanıyor ne olduğunu duyan şaşırıyor! Meteoroloji uyarmıştı: Hortum kameralara yansıdı Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Tepki çekti : Kızım olaydı kiminle yatıp kalktığıyla ilgilenmezdim Hatalı park canından ediyordu! Sopayla bıçakla böyle saldırdılar