Bu kadarına da pes! Çaldıkları motosikleti yolcu otobüsü ile kaçırdılar

Kahramanmaraş’ta park halindeki motosiklet çalındı. Motosikleti çalan kişilerin, aracı yolcu otobüsü ile Gaziantep'e götürdükleri tespit edildi.

This browser does not support the video element.

Kahramanmaraş'ta ilginç bir hırsızlık yaşandı. Onikişubat ilçesi Şazibey Mahallesi’nde gece saatlerinde park halindeki motosikleti çalan kişiler olay yerinden uzaklaştı.

Motosikletinin çalındığını fark eden sahibi hırsızlığı polise bildirdi. Olay sonrası araştırma yapan ekipler, kameralardan motosikletin çevre yolu üzerine çıkarılıp uzun süre bekletildiğini tespit etti.

Görüntülerden şüphelilerin bir yolcu otobüsünü durdurarak motosikleti valiz bagajına koydukları belirlendi. Araştırmalar neticesinde otobüsün Gaziantep’e gittiği belirlendi.

Gaziantep Emniyet Müdürlüğüyle koordineli çalışan ekipler kimlik tespiti yapılan E.A (28) ve H.Ş (20) olaydan iki gün sonra Gaziantep’te yakaladı. Olayı itiraf eden şüpheliler sevk edildikleri adliyede tutuklanarak cezaevine konuldu.

Kokuyu gizlemek için uyuşturucu maddeye bakın ne sürmüşler İstanbul'un göbeğinde trafikte korkunç anlar! Hayvana baltayla vurup eklem yerlerini kestiler! SUPERHABER BAŞLATTI: KATMER TATLI MI, DEĞİL Mİ? Emekli adamı kaçırıp işkence ettiler! O anlar kamerada... DAMAK ÇATLATAN KEBAPLARA BİR DE BURADAN BAKIN…