Bu insanlardan biriyseniz yalnızlığa mahkumsunuz!

Gallup'un araştırmasına göre, yeni neslin yarısından fazlası yalnız. Online flört uygulamaları dahi bu durumu değiştirmiyor. Uzmanlara göre, eğer yalnız kalmak istemiyorsanız aşağıda anlatılan insanlar gibi olmamanız gerekiyor. İşte uzak durulmaması gereken bireyler ve davranışları...

Akıllı telefon bağımlısı

Olay şöyle gelişiyor: Çocukluğunda köpeğinizi nasıl kaybettiğiniz hakkında duygusal bir hikaye anlatıyorsunuz ve en dramatik anda partneriniz telefonuna bakmaya başlıyor. Bu tür insanlar asla telefonlarından uzak kalamıyorlar, beraber sinemadayken veya yemek yerken sürekli mesaj yazmaya ve yorum atmaya çalışıyorlar. Eğer karşınızdaki kişi gerçekten sosyal medyanın içinde yaşıyorsa, belki de onun için en iyisi aşkı da orada araması olacaktır.

ŞOK'tan Anneler Günü'ne özel indirim fırsatları! ''Galatasaray'ya yenileceklerini bildiği için çıkmadılar o maça!'' Meteorolojiden 11 il için kuvvetli yağış ve kar uyarısı! Meteoroloji açıkladı! Sıcaklıklar ne kadar yükselecek? 7 Mayıs 2024 tarihli Resmi Gazete'de yayınlandı! İşte o kararlar... "Fenerbahçe bir mucize gerçekleştirip şampiyon olacak"