Bu hafta vizyona giren filmler belli oldu! Korkudan eğlenceye 7 film vizyona girdi!

Sinema salonları dolup taşacak. Bu hafta vizyona giren filmler belli oldu. Korkudan eğlenceye 7 filmin vizyona girdiği bu hafta ikisi yerli, beşi yabancı yapımdır. İşte vizyona giren filmler

Çizmeli Kedi: Son Dilek

Çizmeli Kedi: Son Dilek, 9 canının 8'ini acımasızca harcayan Çizmeli Kedi’nin maceralarını konu ediyor. Çizmeli kedi macera tutkusunun ona çok pahalıya mal olduğunu keşfeder. Macera tutkusunun bedelini 9 canından 8’ini harcayarak ödeyen Çizmeli Kedi, son bir maceraya atılır. Efsanevi Son Dilek'i bulmak için destansı bir yolculuğa çıkan Çizmeli Kedi, amacına ulaşabilirse dokuz canını yenileyebilecektir. Çizmeli Kedi, son canı ile Kara Orman’a doğru çıktığı bu macerada amacına ulaşabilecek midir?

Yayın Tarihi: 27 Ocak 2023

Dünyanın en iyi takımları açıklandı! Fenerbahçe ilk 20'ye girdi... Zamlı sigara fiyatları 2024 Mayıs! Sigaraya ne kadar zam geldi? Meteorolojiden 18 il için sarı kodlu uyarı! Galatasaray ve Fenerbahçe'nin Şampiyonlar Ligi torbası belli oldu 5 Mayıs 2024 tarihli Resmi Gazete yayınlandı! Cem Garipoğlu'nun hapishanedeki son görüntüleri ortaya çıktı!