Bu hafta vizyona girecek filmler neler? Vizyondaki filmler 15-22 Eylül 2023

Vizyondaki filmler! Sinema tutkunları için heyecan verici bir hafta daha başlıyor. Bu hafta vizyona girecek olan 10 film arasında bilim kurgu, gerilim, dram ve korku türlerinden birçok seçenek bulunuyor. Peki, bu hafta vizyonda hangi filmler var? Vizyona girecek filmler neler? Bu hafta vizyondaki filmler neler? İşte 15-22 Eylül 2023 tarihleri arasında vizyona girecek olan filmler...

Sinema severler için heyecan verici bir hafta daha başlıyor. Bu hafta sinema salonlarında 4'ü yerli yapım olmak üzere toplamda 10 farklı film vizyona girecek. Her biri kendi türünde dikkat çeken bu yapımlar, izleyicilere çeşitli hikayeler ve deneyimler sunmayı hedefliyor. Peki, bu hafta vizyonda hangi filmler var? Vizyona girecek filmler neler? Bu hafta vizyondaki filmler neler? İşte 8-15 Eylül 2023 tarihleri arasında vizyona girecek olan filmler...

BU HAFTA VİZYONDAKİ FİLMLER! VİZYONA GİRECEK FİLMLER 15-22 EYLÜL 2023 

Tavuri (Yönetmen: Derviş Zaim)

Dünya prömiyerini ABD'deki "True-False Film Festivali"nde yapan bu belgesel film, Kıbrıslı meşhur dolandırıcı ve hırsız "Tavuri" lakaplı Mustafa Serttaş'ın yaşamını anlatıyor. Dikkat çekici bir biyografi olan bu film, Serttaş'ın hapishane ile dışarıdaki hayatını 5 yıl boyunca takip ediyor.

Güvenli Bir Yer (Yönetmen: Juraj Lerotic)

Snjezana Sinovcic ve Goran Markovic'in başrollerini paylaştığı bu dram türündeki film, akıl sağlığı sorunlarının aile ilişkileri üzerindeki etkilerini gözler önüne seriyor.

After: Her Şey (Yönetmen: Castille Landon)

Bir ayrılığın ardından Portekiz'e giden bir adamın iç hesaplaşmasını konu alan bu dram filmi, Josephine Langford, Louise Lombard ve Hero Fiennes Tiffin gibi yetenekli oyuncuları bir araya getiriyor.

Metruk (Yönetmen: Mehmet Ali Zaim)

Bilim kurgu türündeki bu film, dünya dışı varlıkları araştıran bir çocuğun kaybolmasının ardından arkadaşının onu bulma çabasını anlatıyor.

Vesnan (Yönetmen: Bülent Orçin)

Gizemli bir şekilde kaybolan bir kadının yaşamının kabusa dönüşmesini konu alan bu film, izleyicileri sürükleyici bir gerilim atmosferine davet ediyor.

Lanetli Miras: Yanlış Adres (Yönetmen: Omma Okan Kılıç)

Bu film, geçmişiyle yüzleşirken korkunç olayların içinde bulunan bir kadının hikayesini işliyor. Gerilim sevenler için kaçırılmayacak bir yapım.

Silüet: Bir Yılbaşı Kabusu (Yönetmen: Buğra Kekik)

Eğlenceli bir yılbaşı gecesi için bir araya gelen arkadaş grubunun başına gelen olayları konu alan bu film, komedi ve gerilimi harmanlayarak izleyicilere unutulmaz bir deneyim sunmayı amaçlıyor.

Maymun Kral Geri Döndü (Yönetmen: Yunfei Wang)

Çinli yönetmen Yunfei Wang'ın kutsal yazıları getirmek için şeytanların kol gezdiği Çin topraklarını arındırmaya yemin eden bir kralın hikayesini anlatan bu film, aksiyon ve fantastik öğelerle dolu.

Terracotta Krallığı

Haftanın bir diğer Çin yapımı anime filmi olan "Terracotta Krallığı," krallığın derinliklerindeki vahşi yaratıkları ortadan kaldırmak için yemin eden bir adamın mücadelesini izleyicilere sunuyor.

Mucize Uğur Böceği ile Kara Kedi

Fransa yapımı olan bu film, tehlikede olan Paris için süper kahramana dönüşen Marinette ve Adrien'in mücadelesini anlatıyor. Özellikle genç sinema severler için keyifli bir seçenek olabilir.

Konya'da gece vakti deprem! Bahar dizisinin Umay'ı Afra Saraçoğlu'na benzetildi! Çileden çıktı Filistin bayrağı açtığı için tehdit edilmişti! Milli Sporcu Akyüz konu
Sonraki Haber