Bu gayrimenkuller satışa çıktılar, İstanbul’dan satılacaklar! Teminat sadece 82 bin 500 TL

İcradan satışa çıkarılan gayrimenkulleri arasına İstanbul’dan iki yeni gayrimenkul isteyen Vakıfbank, 82 bin 500 TL ve 112 bin 500 TL teminatla gayrimenkullerin satın alınabileceğini duyurdu. İşte detaylar…

Türkiye İstatistik Kurumu’nun (TÜİK) tespitlerine göre, son iki yılda her zamankinden daha çok talep alan icralık gayrimenkul satışları gerek işyeri gerekse konut alımı açısından iyi bir alternatif hale geldi. Bu kapsamda icradan satışa gayrimenkul koyan bankalar, vatandaşların daha sık takip ettiği bankalar arasında yer almaya başladı. O bankalardan biri ise, Vakıfbank oldu.

Son zamanlarda çok sık icradan gayrimenkul satışa koyan Vakıfbank, bu gayrimenkullerin satışını e-İhale yöntemiyle ve kendi resmi sitesinin ‘Gayrimenkuller’ sekmesiyle gerçekleştirmeye başladı. Bu kapsamda sık sık ilanlarını yenileyen Vakıfbank, ilanları arasına geçtiğimiz günlerde iki yeni gayrimenkul daha ekledi. Bu gayrimenkullerin ikisini de İstanbul’dan satışa koyan Vakıfbank, biri işyeri, biri konut olan gayrimenkuller için piyasa değerinin altında fiyatlar istemesiyle dikkat çekti. İşte Vakıfbank İstanbul icralık gayrimenkul ilanları…

VAKIFBANK, İSTANBUL’DAN DEPOLU İŞYERİ SATIŞA ÇIKARDI

Gerçekleştireceği ihale için startı veren Vakıfbank, internet sitesi üzerinden kabul edeceği tekliflere konu olacak olan taşınmazın 150 metrekare kullanım alanına sahip bir depolu dükkan olduğunu bildirdi. İstanbul’un Esenyurt ilçesinin Yenikent semtinde bulunan dükkanın ihalesini 1 milyon 650 bin TL’den açan Vakıfbank, ihale teminat bedelini ise 82 bin 500 TL olarak belirledi. Taşınmazın detaylarına ilişkin de bilgi veren Vakıfbank, şu açıklamayı gerçekleştirdi:

“Taşınmaz projesinde bodrum + zemin katında yer alan 1 bağımsız bölüm numaralı depolu dükkandır. Onaylı mimari projesinde dükkanın bodrum katı depo alanından oluşmakta olup yaklaşık brüt 80 metrekare, zemin katı dükkan alanından oluşmakta olup yaklaşık brüt 70 metrekaredir.”

VAKIFBANK, İSTANBUL’DAN 2+1 DAİREYİ SATIŞA KOYDU

Vakıfbank’ın İstanbul’dan ihaleye açtığı bir başka gayrimenkul, İstanbul ilinin Büyükçekmece ilçesinin Güzelce semtinden satışa çıktı. Söz konusu taşınmazın inşaatının sadece yüzde 91 oranında tamamlandığının altını çizen Vakıfbank, taşınmaza ilişkin detaylı bilgiler de verdi.

Onaylı mimari projesine göre 2+1 bir daireyi satışa koymuş olan Vakıfbank, cephesi kuzey ve doğu olan dairenin genişliğini 81 metrekare olarak ilan etti. İhalenin başlangıç bedelini bu taşınmaz için 2 milyon 250 bin TL olarak açıklayan Vakıfbank, teminat bedeli olarak ise, 112 bin 500 TL istedi. Vakıfbank’ın her iki gayrimenkulü de kredi ile satın alınabiliyor.

26 Nisan 2024 Cuma akademik kadro ilanları Resmi Gazete'de! İstanbul geneli uygulama yapıldı! İşte Candaş Tolga Işık'ın çok konuşulan Kılıçdaroğlu esprisi
Sonraki Haber