Bu devlet üniversitesi aylık 15 bin TL geri ödemesiz burs veriyor

Savunma sanayisi ve tarım teknolojileri üzerinde ihtisaslaşan Sivas Bilim ve Teknoloji Üniversitesi öğrencilerine sağladığı iş imkanlarının yanı sıra başarılı öğrencilere sağladığı yüksek burslarla da dikkatleri üzerine çekti. Öğrencilerine, TAİ, TEİ, ROKETSAN, ASELSAN, TÜBİTAK, HAVELSAN gibi önemli kuruluşlarla birlikte çalışma fırsatı tanıyan üniversite, aylık 15 bin liraya kadara geri ödemesiz burs veriyor.

Sivas Bilim ve Teknoloji Üniversitesi, Mühendislik ve Doğa Bilimleri, Havacılık ve Uzay Bilimleri ile Tarım Bilimleri ve Fakültelerinde yüksek lisans ve doktora öğrencilerinin çalışmaları ile göz doldururken 2022-2023 eğitim ve öğretim yılında ilk lisans öğrencilerini ağırlayacak.

Akaryakıta çifte zam! İşte güncel benzin motorin fiyatları Galatasaray'ın Fenerbahçe 11'i belli oldu! Abdülkerim Bardakcı şoku... ŞOK'a ucuz fiyatlı bahçe mobilyaları ve bitki bakım gereçleri geliyor! Fenerbahçe'nin derbi ilk 11'i belli oldu! Edin Dzeko için şok karar... Galatasaray evinde yıkıldı, Fenerbahçe şansını son maça taşıdı! Bugün kimin maçı var? 19 Mayıs 2024 maç programı!