Bu da pişkin sapık! 9 yaşındaki çocuğu taciz ettikten sonra 'özür' diledi!

Manisa tren garında 9 yaşındaki erkek çocuğunun cinsel organını elleyerek taciz eden sapığın videosu, sosyal medyada tepki çekti. 'Tamam, özür diliyorum' dedikten sonra alandan uzaklaşan sapık hakkında, aile şikayetçi oldu.

Manisa tren garında 9 yaşındaki erkek çocuğuna tacizde bulunduktan sonra utanmadan bir de savunma yapan ahlaksız adam, herkesin tepkisini çekti.

16 saniyelik görüntülerde çocuğun ailesinin feryatlarına karşılık 'Özür dilerim abla, ben de senden özür diliyorum' diyen saldırgan, sosyal medyada da tepki çekti. 

'ÇOCUK TACİZİ, VİDEOSU VAR'

İddiaya göre çocukların teyzesi, saldırganın ismini sordu. Saldırgan bu sorunun ardından pişkin bir şekilde 'Tamam ben de özür diliyorum' dedi. Aile son treni kaçırmamak için Manisa'da polis merkezine gitmedi. Salihli'de merkeze giden aile, kendisiyle ilgilenmeyen polis memurlarını da eleştirdi.

6 Mayıs 2024 tarihli Resmi Gazete yayınlandı! İşte o kararlar... Yabani dizisinin en sevilen karakteri Alaz Bertan Asllani'den tepki! PYD elebaşı Salih Müslim'in eşi: Öcalan peygamberlerin peygamberidir
Sonraki Haber