Bu besinler çocukları zeka küpü yapıyor! Çocukların hem bedensel, hem zihinsel gelişimine katkı sağlayan besinler

Çocuklarda doğru beslenme oldukça önemlidir. Özellikle gelişim çağındaki çocuklarda doğru beslenme beden ve beyin gelişimlerini doğrudan etkilidir. Bazı gıdalar büyük fayda sağlarken bazı gıdaları da tüketmemeleri gerekmektedir. Peki, çocukların hem bedensel, hem fiziksel gelişimlerini destekleyen besinler hangileridir? İşte o besinler...

Çocukların sağlıklı bir şekilde beslenmeleri hem sağlıklı bir şekilde büyümelerini hem de beyin gelişimlerini doğru şekilde tamamlamaları için oldukça önemlidir. Çocuklara bazı gıdalar büyük fayda sağlarken bazı gıdaları da tüketmemeleri gerekmektedir. Sağlıklı çocuklar için zeka gelişimine katkı sağlayan sağlıklı gıdalar tüketmesini sağlamak gerekir.

Ali Koç'un rekor transferi sezon sonu Fenerbahçe'ye veda ediyor ''Galatasaray'ya yenileceklerini bildiği için çıkmadılar o maça!'' Altın fiyatları yeni haftaya yükselişle başladı Meteoroloji açıkladı! Sıcaklıklar ne kadar yükselecek? Fenerbahçe'nin Konya 11'i belli oldu! İsmail Kartal'dan Dzeko kararı "Beşiktaş maçını kazanamasa Okan Buruk kovulacaktı! Alman gelecekti"