Bu belirtiler varsa dikkat! Akciğer kanseri olabilirsiniz!

Tüm kanser hastalıklarında olduğu gibi Akciğer kanseri de hayatı olumsuz bir şekilde etkilemektedir. Göğüs Cerrahisi Uzmanı Prof. Dr. Erdal Okur, 1-30 Kasım Dünya Akciğer Kanseri Farkındalık Ayı kapsamında akciğer kanseri belirtileri hakkında konuşarak, uyarılarda bulundu.

Bilindiği üzere meydana gelen ölümlerin ikinci nedeni kanser hastalığıdır. Tedavisi gecikmesi hastanın hayatını etkilemesine yol açıyor. Çoğu insan kanser hastalığı olduğunu bilmeden ve tedbir almadan malesef kısa sürede hayatlarını kaybediyor.

Ülkemizde en çok görülen kanser türlerinden ikincisi Akciğer kanseri olarak bilinir. Akciğer kanseri ilk olarak kendini öksürük ile gösterir. Her öksürük, Akciğer kanserinin belirtisi olmasa da bu şekilde başlar. Tüm kanser ölümlerinin yaklaşık 3’te birinden akciğer kanseri sorumlu.

Baba Vanga'nın 2024 kehanetleri gerçek olmaya başladı! Akaryakıtta tek fiyat dönemi başladı, fiyatlar güncellendi! Cinsellik paylaşımları yapan fenomene yarım milyondan fazla ceza! Motokurye Ata Emre Akman'ın katilinin ifadesi pes dedirtti! Demet Akalın'dan Hande Erçel'i kızdıracak yorum Wilfried Zaha'nın yeni takımı belli oldu! İşte Galatasaray'ın kazancı