Bu 10 sorudaki özellikler sende varsa Bipolar olabilirsin!

Gün içerisinde ölüm ve intihar düşünceleri ile boğuşuyorsan, bazen aşırı mutlu oluyorken bazen de aşırı mutsuz oluyorsan dikkat! Bipolar olabilirsin. Bu 10 soruluk testle Bipolar olup olmadığını öğren.

Psikiyatri Uzmanı Dr. Levent Turhan'ın sizler için hazırladığı 10 soruluk Bipolar testine geçmeden önce Bipoların ne demek olduğuna bakalım.

BİPOLAR NE DEMEK?

Toplumda yaygın olarak görülen Bipolar Bozukluğu insan yaşamını etkileyen, psikolojik bir rahatsızlıktır. Diğer adıyla manik-depresif bozukluk durumda olan kişilerde ruh hali, enerjisi, konsantrasyonu ve günlük yapılan aktivitelerini yerine getirme becerisini etkiler. 

Umutsuz ve karamsar olma, sürekli uyku isteği, değersizlik hissi, ölüm ve intihar düşünceleri, yaşamdan zevk almama, endişeli olma durumu, enerji azlığı, kilo kaybı ya da kilo alımı gibi durumlarda bipolar depresif atağa bağlı durumlardır.

Meteorolojiden 15 il için kuvvetli yağış uyarısı! Bayraktar'dan teröristleri çıldırtacak hamle Galatasaray'da Erden Timur gerçeği ortaya çıktı! Karar belli oldu... Migros'tan alışveriş sepetlerini indirime boğacak yeni kampanya! Dilan Polat cezaevinde intihar etmeye kalktı! UEFA ülke puanı sıralaması güncellendi! En büyük katkı Fenerbahçe'den