Brezilya'da tango! Copa America'da zafer 28 yıl sonra Arjantin'in oldu...

Copa America finalinde ezeli rakibi Brezilya’yı 1-0 yenen Arjantin şampiyon oldu. Rio de Janeiro şehrindeki ünlü Maracana Stadı'nda oynanan finali Arjantin 1-0 kazanarak 28 yıllık hasretine. Zaferin ardından Neymar'ı teselli eden Messi'nin görüntüleri sosyal medyaya damga vurdu.

Messi mi, Neymar mı? sorusu cevap buldu, Copa America'da zafer Arjantin'in oldu.

Ezeli rakibi Brezilya'yı hem de Maracana'da tek golle deviren Teknik direktör Lionel Scaloni yönetimindeki Tangocular, 1993'ten sonra ilk kez Güney Amerika'nın en büyüğü oldu.

Maçın tek golünü 22. dakikada PSG'nin yıldızlarından, Neymar'ın takım arkadaşı Angel Di Maria attı. Böylece üç kez Copa Amerika finali, bir kez de Dünya Kupası finali oynayan ve kaybeden Lionel Messi, ilk kez Arjantin'le kupa kazanma başarısı gösterdi.

Dünyanın en iyi takımları açıklandı! Fenerbahçe ilk 20'ye girdi... Zamlı sigara fiyatları 2024 Mayıs! Sigaraya ne kadar zam geldi? Doların sonu yakın Galatasaray ve Fenerbahçe'nin Şampiyonlar Ligi torbası belli oldu CarrefourSA'dan Anneler Günü'ne özel indirimler! Ferdi Kadıoğlu Fenerbahçe'de son 4 maçına çıkıyor! İşte yeni sol bek