Brendan Fraser tanınmaz halde! Rolü için 270 kiloya çıktı

“Mummy” ve “With Honers” filmleriyle tanınan 53 yaşındaki Kanadalı-Amerikalı oyuncu Brendan Fraser, The Whale filmindeki rolü için kilo aldı. 270 kilo olan Brendan Fraser 79. Venedik Film Festivali'nde ortaya çıktı. Ünlü oyuncu festivalde 6 dakika boyunca ayakta alkışlandı.

"Mumya" serisindeki Rick O'Connell karakteriyle hafızalara kazınan ünlü aktör Brendan Fraser, The Whale filmindeki rolü için kilo alarak bambaşka bir görünüme kavuştu. 53 yaşındaki ABD'li aktör, filmde obez bir adamı oynamak için 270 kiloya ulaştı. Brendan Fraser, 79. Venedik Film Festivali'nde gösterimi gerçekleşen filmindeki performansıyla 6 dakika boyunca ayakta alkışlandı.

Baba Vanga'nın 2024 kehanetleri gerçek olmaya başladı! Emeklilerin temmuz zammında son gelişme! Dursun Özbek'ten Galatasaray'a seçim bombası! Dünyaca ünlü yıldız... Akaryakıtta tek fiyat dönemi başladı, fiyatlar güncellendi! Demirtaş'ın, Figen Yüksekdağ'ın ve Ahmet Türk'ün cezası belli oldu! Güzel oyuncu Hande Erçel güzelliği ve kırmızı elbisesi ile büyüledi...