Brad Pitt'in gala kıyafeti hayranları tarafından rüküş bulundu

Geçtiğimiz günlerde 'Bullet Train'(Suikast Treni) filminin Berlin galasında giydiği kahverengi keten eteğiyle gündem olan Hollywood yıldızı Brad Pitt bu kez de filmin Los Angeles’ta yapılan galasına katılırken giydiği kıyafetiyle gündem oldu. Yeşiller içindeki Brad Pitt'in tarzı rüküş bulundu.

58 yaşındaki Amerikalı oyuncu ve film yapımcısı Brad Pitt kıyafetleriyle gündem olmaya devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde yönetmenliğini David Leitch'in üstlendiği 'Bullet Train' filminin Berlin galasında keten bir etek ve ceket ile boy gösteren Pitt görenleri şaşkına çevirmişti. Yakışıklı oyuncu filmin Los Angeles’taki Regency Village Theatre’da gerçekleşen galasında da ilginç bir tercihte bulundu.

BU KEZ DE YEŞİL TAKIM ELBİSE GİYDİ 

Brad Pitt, Bullet Train filminin Los Angeles’ta yapılan galasına katıldı. Brad Pitt'in yeşiller içindeki ilginç tarzı beğenilmedi. Ünlü oyuncunun kombini hayranları tarafından rüküş bulundu. Pitt, kırmızı halıya yeşil renkli bir takım elbiseyle çıktı. Pitt takım elbisenin içine turkuaz renkte düğmesiz bir gömlek giydi. Görünümünü de sarı üzerine kırmızı çizgili spor ayakkabılarla tamamladı.


Pitt, kendisine neden bir önceki galada etek giydiğini soran Variety dergisine "Bilmiyorum. Hepimiz öleceğiz, o zaman biraz dağıtalım" diye yanıt verdi. Brad Pitt, Berlin galasında etek giyme nedenini soran muhabire de "esintiden faydalanmak istediğini" söylemişti.

İşte Brad Pitt'in Los Angeles’taki galadaki tarzı...







Emeklilere destek paketinde ayrıntılar netleşiyor Galatasaray'dan derbi öncesi taraftarına çağrı Erdoğan ile Milli sporcu Abdullah Öztürk arasında güldüren diyalog!
Sonraki Haber