Böyle yanlış anlaşılma olmaz! Armağan Çağlayan “vefat” haberlerine ateş püskürdü!

Geçtiğimiz ay Instagram hesabından yapmış olduğu paylaşımda kansere yakalandığını duyuran Armağan Çağlayan, sosyal medyaya düşen haberlere tepki gösterdi. İşte detaylar…

Asıl mesleği avukatlık olan ancak eğitim almış olduğu alanda değil medyada bir kariyer planlayan Armağan Çağlayan, senelerdir sektörde yer almaya ve önemli işlere imza atmaya devam ediyor.

Seneler önce TV programlarında yayınlanan ses yarışmalarının jüri koltuğunda oturan ve yarışmacıları sert bir dil ile eleştiriyor olması sebebi ile o dönem içerisinde izleyicilerin büyük bir kısmı tarafından eleştirilen hatta zaman zaman jüri arkadaşları ile de tartışmalar yaşayan Armağan Çağlayan, dijitalleşen dünyanın da etkisi ile kariyerine sosyal medya platformlarında ilerletmeye başladı.

Kendi adına açmış olduğu YouTube kanalında programlar yapan ve programlarında ünlü isimler ağırlayan Armağan Çağlayan, son dönemlerde magazin basını tarafından en çok konuşulan isimlerden birisi haline dönüştü. YouTube programının yanı sıra turneler düzenleyerek sahne de alan Çağlayan, geçtiğimiz ay sağlık durumuna ilişkin kötü bir haber verdi.

Her sene rutin olarak yaptırmış olduğu sağlık taramasını bu sene de yaptırdığını ifade eden Armağan Çağlayan, tarama sonuçlarında doktorların hoşuna gitmeyen bir kitle ile karşılaştıklarını ve erken teşhis ile hayatının resmen kurtulduğunu açıkladı. Akciğer kanserinin henüz yolun başında iken tespit edildiğini, kanserin lenflerine sıçramadığını ifade eden Çağlayan, geçtiğimiz haftalarda da kitlenin temizlenmesi için 4,5 saat süren bir ameliyata girdi.

Sağlık durumuna ilişkin yanlış haberlerin gündeme gelmemesi amacı ile Instagram ve Twitter hesapları üzerinden sık sık bilgilendirme paylaşımları yapan Çağlayan, bu konu hakkında ne kadar şeffaf olsa da kötü niyetli kişilerin hedefinde yer almaktan saklanamadı. Sosyal medyaya düşen birtakım haberler üzerine açıklama yapan Çağlayan, adeta ateş püskürdü.

VEFAT HABERLERİ ÇILDIRTTI!

Geçtiğimiz günlerde yapmış olduğu bir açıklamada doktorunun da tavsiyesi ile işlerini azaltmaya karar verdiğini ve bu sebep ile de YouTube’a veda ettiğini açıklayan Armağan Çağlayan, bugün vefat haberleri ile gündeme geldi. Haberlere ateş püsküren Çağlayan “Telefonlar susmuyor, bu haberi nasıl kaldırtabiliriz?” paylaşımında bulundu.

“REZİLSİNİZ DEMİYORUM!”

Hızını alamayan Armağan Çağlayan “Herkes öldüm zannediyor. En hafifinden ayıptır yahu! Bakın rezilsiniz demiyorum!” ifadelerini kullandı.

CIA Direktörü Burns ateşkes ve esir takası görüşmeleri için Doha'da! Bakan Tunç: Noter sayısı 2 bin 385'e çıktı 29 İl için sarı kodlu uyarı! Kuvvetli sağanak ve zirai dona dikkat!
Sonraki Haber