Boris Johnson ile ilişkisini kitap yapacak! 7 yıllık tüm sırlar günlüğünde...

İngiltere Başbakanı Boris Johnson ile Londa Belediye Başkanlığı döneminde yakın ilişki içinde oldukları bilinen Amerikalı iş kadını Jennifer Arcuri, yeni seçim zaferi kazanan Johnson hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu. The Sunday Times'a konuşan 34 yaşındaki Arcuri, o dönemde görevini suistimal etmekle suçlanan Johnson ile olan yakın ilişkisine dair tüm detay ve telefon konuşmalarına dair notlar içeren onlarca günlüğü bulunduğunu söyledi. Arcuri kitap hazırlığında olduğunu belirtti.

İngiltere Başbakanı Boris Johnson ile geçmişte yakın bir ilişkisi olduğunu iddia eden Amerikalı iş kadını Jennifer Arcuri, o dönemle ilgili tuttuğu günlüklere ilişki açıklamalarda bulundu.

''Galatasaray'ya yenileceklerini bildiği için çıkmadılar o maça!'' Meteoroloji açıkladı! Sıcaklıklar ne kadar yükselecek? Meteorolojiden 11 il için kuvvetli yağış ve kar uyarısı! 7 Mayıs 2024 tarihli Resmi Gazete'de yayınlandı! İşte o kararlar... Eyvah! Fenerbahçe'ye Kim Min-Jae'den sonra bir ağır darbe daha geliyor "Beşiktaş maçını kazanamasa Okan Buruk kovulacaktı! Alman gelecekti"