Bomba aşk iddiası! Brad Pitt ve Andra Day arasında neler oluyor? Kuliste yakınlaşma...

Bu yıl 57 yaşına giren dünyaca ünlü oyuncu Brad Pitt'in "The United States Vs. Billie Holiday" adlı filmle adından söz ettiren Andra Day ile Oscar töreninde yakınlaştığı iddia edildi. Pitt, oyunculuğunun yanı sıra aşk hayatıyla da her zaman magazin gündemini meşgul etmeye devam ediyor.

İngiliz gazetesi "The Mirror"ın haberine göre, dünyaca ünlü oyuncu Brad Pitt ve Andra Day, Oscar töreninde aşk yaşamaya başladı. Birbirlerine telefon numaralarını verdikleri iddia edilen çiftin samimiyetinin profesyonelce yakınlık da olabileceği söyleniyor. Ancak Pitt'in bazı arkadaşları, söz konusu ilişkinin duygusal boyutta olduğunu ileri sürdü.

OYUNCU VE ŞARKICI

Andra Day olarak bilinen Cassandra Monique Batie, oyunculuğun yanı sıra şarkı sözü yazarı olarak da biliniyor.

MAGAZİN GÜNDEMİNDEN DÜŞMEDİ

Dünyaca ünlü oyuncu Pitt, oyunculuğunun yanı sıra özel hayatıyla da her zaman magazin gündemini meşgul etti. Angelina Jolie ile olan evliliğinden altı çocuk sahibi olan Pitt, Jolie'den önce Jennifer Aniston ile evliydi. Pitt, Aniston'dan önce ise Gwyneth Paltrow ile ilişki yaşadı. Nişanlanan çift, düğüne aylar kala ayrılma kararı almıştı.

15 YAŞINDAKİ ROL ARKADAŞIYLA İLİŞKİ YAŞAMIŞTI

Dünyaca ünlü oyuncu Pitt, 80'li yıllara denk gelen kariyerinin ilk döneminde Dallas dizisinde oynadı. O dönemde 20'li yaşlarında olan Pitt, 15 yaşında olan rol arkadaşı Shalane McCall ile yaşadığı ilişkiyle magazin gündemine bomba gibi düşmüştü.

ONUN DA DİKKATİNİ ÇEKTİ

Fazla kişi tarafından bilinmemesine rağmen Pitt, bir dönem Sinitta ile de aşk yaşamıştı. İddiaya göre, Sinittayı televizyonda gören ünlü oyuncu, Sinitta'nın menajerine kendisini onunla tanıştırması için dil döktü. 1987'de başlayan ilişki sadece bir yıl devam etti. 

YATAKTA YAKALANDILAR

1987 yılında Brad Pitt, Head of the Class adlı sitcom için kamera karşısına geçti. Şovun yıldızı ise Robin Givens'tı. İkili arasında romantik bir ilişki başladı. Fakat, Givens'ın o dönemdeki eşi Mike Tyson, ikisini yatakta birlikte yakaladı. Bu skandal sonucu Tyson, Brad Pitt'i ölümle tehdit etti. Skandal fazla büyümeden kapandı.

BAŞKA BİR ERKEK İÇİN PITT'İ TERK ETTİ

Brad Pitt, 1989'da Christina Applegate ile kıza süren bir ilişki yaşadı. Çift, birlikte MTV Sinema Ödülleri'ne katıldı. Ama Applegate, Brad Pitt'i başka bir erkek için terk etti.

Konya'da korkutan bir deprem meydana geldi KANDİL İSTEDİ, DEM HAREKETE GEÇTİ, CHP DESTEK VERDİ! ASIL PLAN NE? Rekorlar dönemi! Turizm geliri ilk çeyrekte yüzde 5,4 arttı
Sonraki Haber