'Boji'yi Koç Grubunun patronu Ömer Koç sahiplendi' haberi üzerine dönen geyikler...

İstanbul'da toplu ulaşım araçlarını kullanarak kenti bir uçtan diğerine gezen Boji'ye yuva bulundu. İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, Boji'yi Koç Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Koç'un sahiplendiğini duyurdu. Koç'un Boji'yi sahiplenmesinin ardından sosyal medyada Boji üzerinden geyikler dönmeye başladı. Boji için 'Sermayenin köpeği oldu' yorumları yapıldı.

İstanbul'da toplu ulaşım araçlarının müdavimi haline gelen Boji şimdiye kadar vapurdan tramvaya, istasyon duraklarından metroya kadar şehri bir uçtan bir bir gezmesiyle ün yapmıştı. Boji bu haliyle dünya basınında da geniş yer bulmuştu.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, Boji'yi Koç Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Koç'un sahiplendiğini duyurdu. İmamoğlu, "Boji’nin, ona zarar vermek isteyen insanlardan uzak, korunaklı, dilediği gibi koşturabileceği bir yuvası olacak" ifadelerini kullandı.

Koç Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Koç'un Boji'yi sahiplenmesinin ardından sosyal medyada Boji üzerinden geyikler dönmeye başladı. Boji için 'Sermayenin köpeği oldu' yorumları yapıldı.

İşte Boji'nin yuvalanmasının ardından yapılan paylaşımlardan bazıları;

3 Mayıs Türkçüler Günü nedir? 3 Mayıs Türkçüler Günü önemi ne? 3 Mayıs Cuma mesajları Resimli, dualı, ayetli Cuma mesajları İsrail basını yazdı: Netanyahu ve güvenlik yetkilileri arasında sorun!
Sonraki Haber