Bodrum'un çok özel konukları! Minik şefler...

Kuzey Irak sınırında bulunan Hakkari'nin Çukurca ilçesinde eğitim gören 9 öğrenci, Bodrum Minik Şefler Festivalini düzenleyen Gastronomi Kültür Turizm Derneğinin davetlisi olarak Bodrum’a gitti.

Konuyla ilgili bilgi veren Çukurca Kaymakam ve Belediye Başkanı Temel Ayca; İlçemizin tanıtımı ve çoğu Çukurca'dan başka bir yeri görmeyen öğrencilerimizin İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüzle ortak hazırladığımız proje kapsamında 9 minik yavrumuzu Bodrum'a gönderdik. İlçemizin tescilli markası olan Zap için danışmanlık yapan ve eğitmen şef Asuman Kerkez organizasyonuyla Bodrum’a giden minik yavrularımız Zap markamızın ürünlerini tanıttılar.

Çoğu ilk defa Çukurca dışına çıkan kendisi küçük ama yüreği büyük çocuklarımız diğer illerden gelen minik şeflerle beraber yemek yaptılar. Amacımız çocuklar arasında kaynaşma ve iletişim kapısını açmak ve becerilerini geliştirip öz güvenlerini artırmaktır. Çocuklarımız Bodrum’da hem ilçe dışına çıkmanın farklı deneyimini yaşadılar hem de mutfakta yemek yaparak kendilerini izleyen insanlara ürünleri anlattılar” dedi. 

ŞOK'tan Anneler Günü'ne özel indirim fırsatları! ''Galatasaray'ya yenileceklerini bildiği için çıkmadılar o maça!'' Meteorolojiden 11 il için kuvvetli yağış ve kar uyarısı! 7 Mayıs 2024 tarihli Resmi Gazete'de yayınlandı! İşte o kararlar... "Fenerbahçe bir mucize gerçekleştirip şampiyon olacak" "Fenerbahçe Galatasaray maçına U19 ile çıksın, sahadan çekilsin"