Blutv Üyelik Ücreti Ne Kadar?

Blutv 2015 yılından itibaren internet televizyonu olarak yayın hayatına başlamıştır. Birçok farklı kategoriden yapımların olduğu Blutv üyelik ücreti ne kadar? Blutv özellikleri ve avantajları nelerdir? İşte detaylar…

Blutv, 2015 yılında Aydın Doğan Yalçındağ tarafından kurulan bir medya sağlayıcı uygulamasıdır. Sloganı “Türkiye’nin internet televizyonu” olan Blutv, birçok dizi ve film içeriğiyle kullanıcılarını memnun etmeyi başarıyor. Uygulamayı kullanmak için ücretli abonelik koşulu bulunuyor. Popüler dizilerin ve filmlerin izlendiği Blutv üyelik ücreti de birçok insan tarafından merak ediliyor.

Üyelik ücretleri şöyle sıralanabilir;

· Yurtdışında oluşturulan üyelikler için aylık ücret 5,90 Euro’dur.

· Blutv yıllık ücreti banka ve kredi kartı ödemeleri için 190,80 TL’dir. Yıllık abonelikte aylık ücret 15,9 TL’ye düşüyor. Yıllık üyelikler için 7 günlük ücretsiz deneme seçeneği bulunuyor.

· Blutv aylık ücreti banka ve kredi kartı ödemeleri için 29,99 TL’dir.

· Blutv aylık ücreti mobil uygulamalar aracılığıyla yapılan ödemeler için 29,99 TL’dir.

· Blutv yıllık ücreti mobil uygulamalar aracılığıyla yapılan ödemeler için 233,99 TL’dir. Bu seçenekte aylık ücret 19,50 TL’ye düşüyor ve 7 günlük ücretsiz deneme seçeneği bulunuyor.

''Galatasaray'ya yenileceklerini bildiği için çıkmadılar o maça!'' Meteoroloji açıkladı! Sıcaklıklar ne kadar yükselecek? Meteorolojiden 11 il için kuvvetli yağış ve kar uyarısı! 7 Mayıs 2024 tarihli Resmi Gazete'de yayınlandı! İşte o kararlar... Eyvah! Fenerbahçe'ye Kim Min-Jae'den sonra bir ağır darbe daha geliyor "Beşiktaş maçını kazanamasa Okan Buruk kovulacaktı! Alman gelecekti"