"Bizler faniyiz ama cumhuriyet hep yaşasın"

Bursa'nın Osmangazi ilçesinde yaşayan 97 yaşındaki Fethiye Meriç o günleri anlattı. Anlatırken duygulanan Meriç, "Acı günler gördük. Rabbim yardımcısı oluyordu, Atatürkümüz her şeyin altından kalkıyordu." dedi.

This browser does not support the video element.

Osmangazi Belediyesi'nin yayınladığı 29 Ekim filminde Cumhuriyet ile yaşıt Fethiye nine, Cumhuriyetin ilk yıllarında yaşanan zorlukları anlatırken duygulandı, duygulandırdı.

97 yaşındaki Fethiye Meriç, Cumhuriyet’in 97. yılını kutlarken, “Cumhuriyet ile doğdum. Çok şeyler yaşadık, çok şeyler gördük. Acı günler gördük. Rabbim yardımcısı oluyordu, Atatürkümüz her şeyin altından kalkıyordu. Allah rahmet eylesin, nurlar içinde yatsın. Ömrümüz geldi, geçti. Bizler faniyiz. Ama cumhuriyet hep yaşasın” diyerek duygularını ifade etti.

Klip sosyal medyada ilgi görürken, önümüzdeki günlerde klibin filme çevrileceği öğrenildi.

Kocaeli'de ilginç görüntü: Karayolunda çırılçıplak dolaştı Yolda yürüyen kadına kafa attı! Saldırı anına ait görüntüler ortaya çıktı! Görenler şaşırdı: Kamyon şaha kalktı Erkek öğrencileri etek giydirip oynattılar! Soruşturma başlatıldı... Görenler tekne sanıyor ne olduğunu duyan şaşırıyor!