Bit pazarına polis yağdı!

Ankara'nın Altındağ ilçesinde kaçak olarak kurulan ve 'bit pazarı' olarak bilinen bölgeye polis ekipleri operasyon düzenledi. Vatandaşlardan gelen şikayetler üzerine yapılan baskında kaçak tezgahlar kaldırılırken, belediye ekipleri de alanı iş makineleri ile kazarak kullanılamaz hale getirdi.

Edinilen bilgiye göre, Altındağ İlçe Emniyet Müdürlüğünün sorumluluk alanındaki Ata Sanayi Caddesi'nde bulunan ve halk arasında "bit pazarı" olarak bilinen yerde, çok sayıda kaçak tezgah kurulduğu tespit edildi.

Vatandaşların şikayeti üzerine harekete geçen polis ekipleri herhangi bir izni bulunmayan pazarı boşaltırken, zabıta ekipleri de tezgahları toplayarak el koydu.

Polis, tezgahların yeniden kurulmaması için güvenlik tedbirleri alırken, belediye ekipleri de iş makinesiyle alanı kazarak alanı kullanılamaz hale getirdi.

20 yerinden bıçakladılar aracıyla ara sokağa bırakıp kaçtılar İşte Reisi’nin helikopter kazası enkazına ulaşma anına ait görüntüler 21 Mayıs 2024 at yarışı koşu saatleri belli oldu! İşte koşu programı
Sonraki Haber