Birincilik Ankara'ya yakışmadı

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca dün yaptığı açıklamada Ankara'daki koronavirüs vaka sayısının İstanbul'u ikiye katladığını söyledi. Vaka artışlarıyla ilgili Ankara Valisi Vasip Şahin de açıklama yaptı. Şahin, "Koronavirüs salgınında birincilik Ankara'ya yakışmadı, yakışmıyor." dedi.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, dün yaptığı açıklamada yeni tip koronavirüs (Covid-19) vakalarında en yüksek artışın Ankara'da olduğunu söyledi.

Ankara'daki vaka sayısının İstanbul'u ikiye katladığını belirten Bakan Koca, "Şu an Türkiye’de vaka sayısının en fazla olduğu il Ankara. İstanbul’u iki kat oranında geçmiş durumda. Dolayısıyla bu anlamdaki tedbirleri Ankara’da daha yoğunlaştıran yaklaşım ve çaba içindeyiz. Bu anlamda birtakım tedbirler alınmaya başlandı." ifadelerini kullandı.

"BAŞKA BİR YOL, BAŞKA BİR ÇARE YOK"

Ankara Valisi Vasip Şahin, en fazla vakanın Ankara'da olması nedeniyle uyarıda bulundu.

Vali Şahin, Twitter hesabından yaptığı açıklamada, "Koronavirüs salgınında birincilik Ankara'ya yakışmadı, yakışmıyor. Bunu değiştirmek, sabırla, dikkatle ve gayretle tedbirlere hep birlikte riayetimizle mümkün. Maalesef henüz başka bir yol, başka bir çare yok." değerlendirmesinde bulundu.

FETÖ CEMAATİ ELE Mİ GEÇİRİYOR? CÜBBELİ İLE İLGİLİ 15 TEMMUZ İDDİASI! İstanbul'da metrobüs arızalandı! Uzun araç kuyruğu oluştu Nisan ayının en güçlü Android telefonları!
Sonraki Haber