Bircan Bali duyurdu: Ünlü oyuncu intihar etti

Beyaz TV'de ekrana gelen 'Söylemezsem Olmaz' programında Arto Dalga ile birlikte yorumculuk yapan Bircan Bali, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla korkuttu. Bircan Bali, isim vermeden ünlü bir kadın oyuncunun bileklerini kesip aynı zamanda ilaç içerek intihar ettiğini duyurdu.

Bircan Bali, 1 milyon takipçisinin bulunduğu Instagram hesabından yaptığı yazılı ve videolu paylaşımlarla yürekleri ağza getirdi. İsim vermekten kaçınan Bircan Bali, çok ünlü bir kadın oyuncunun intihar ettiğini açıkladı.

Söz konusu kişinin hem bileklerini kestiğini hem de ilaç içtiğini duyuran Bircan Bali, ünlü oyuncunun son durumu hakkında da bilgi vererek o kişinin kim olduğunu açıklayacağını söyledi.


''İSMİNİ PROGRAMDA AÇIKLAYACAĞIM''

Bircan Bali, yazılı olarak Instagram sayfasının hikaye bölümünden yaptığı paylaşımında şu ifadeleri kullandı: "Maalesef üzücü bir magazin haberi vermek için siyah fondayım! Çok ünlü bir kadın oyuncu dün gece intihara teşebbüs edip, bilelerini kesti ve aynı zamanda da ilaç içti. Şu an hala hastanede, çok şükür ölmedi. Nedenini araştırıyorum. İsmi, programımda açıklayacağım!"

''İŞİNİ ŞANSA BIRAKMAYACAK KADAR HAYATINDAN VAZGEÇTİ''

Bircan Bali bir sonraki paylaşımında ise kısa bir video yayınladı. İntihar eden genç oyuncuyu yine çok ünlü bir ismin kurtardığını belirten Bali konuşmasında şunları söyledi: ''Günaydın herkese. Dün maalesef bir magazin haberi verdim evet doğru. Çok ünlü bir oyuncu kendi canına kıyacak kadar ne yaşadı? Bileklerini kesti. Çok derin olmaması hastanedeki çalışanları sevindiren bir detaydı. Maalesef ilaçta içti. İşini şansa bırakmayacak kadar hayatından vazgeçti. İlaçlar temizlendi. Yine ünlü birisi ona ilk müdahelesi için sağlık görevlilerini aradı. Anadolu yakasında bir hastanede. Daha fazla detay vermeyeceğim. İsim de çok soruyorsunuz, söyleyemeyeceğim. Ama sadece çok üzücü bir şey var. Gencecik bir kızın bu hale gelmesinin sebebini araştırıyorum.''

Yenidoğan servisinde kan donduran konuşmalar... Şans Topu sonuçları 19 Mayıs 2024! 5+1 Şans Topu sonuçları! İtalya Kupası'nda Atalanta'yı deviren Juventus kupanın sahibi
Sonraki Haber