Birbirinden tuhaf ölüm hikayesine sahip 10 ünlü isim!

Ünlülerin ölümleri sevenlerini birçok şekilde derinden etkiler. Bazı ünlüler ise ölümlerinin ardında yatan tuhaf ve ilginç ölüm hikayeleriyle yüzyıllar boyunca konuşulur. Gizemli, kanlı birçok ölüme şahit olduğumuz tarih kitapları bize ünlülerin ölüm şekilleri hakkında bilgi veriyor. İşte tuhaf ölüm hikayeleriyle 10 ünlü isim

HARRY HOUDINI

Harry Houdini, Macar asıllı Amerikalı, kilitli sandıktan kurtulma numarasıyla ünlü, çok yetenekli bir illüzyonist. 22 Ekim 1926’da konferans vermesinin ardından üniversiteden J Gordon isimli genç bir boksör, Houdini’nin mide kaslarının çok güçlü olduğunu duyduğunu ve onu yumruklamayı denemek istediğini söyledi. Houdini isteğini kabul etti ancak boksörün yumruklarının ardından birden fenalaştı ve hayatını kaybetti.

A101 ucuza kablosuz Dyson muadili süpürge geliyor! ŞOK'a Karcher marka buharlı temizlik makinesi geliyor! Makarna, salça, şeker ve unlarda haftanın indirim fırsatları! Survivor All Star'da kıyasıya rekabet! All Star'da adaya kim veda etti BİM'den bebek bezleri ve temizlik ürünlerinde çılgın indirim! Meteorolojiden 28 il için kuvvetli yağış uyarısı!