Bir Zamanlar Çukurova Gaffur diziden neden ayrıldı? Gaffur diziden ayrıldı mı?

ATV ekranlarının en çok seyredilen dizisi Bir Zamanlar Çukurova'da bir ayrılık daha yaşanıyor. Hünkar Yaman ve Yılmaz'ın ölerek diziden ayılması sonrası Gaffur karakteri de diziye veda etti. Gaffur'u canlandıran Bülent Polat senaryo gereği Almanya'ya giderek diziden ayrıldı.

Bir Zamanlar Çukurova Gaffur diziden neden ayrıldı, Gaffur diziden ayrıldı mı soruları, ATV'de yayınlanan Bir Zamanlar Çukurova izleyicilerinin en çok merak ettiği sorulardan oldu. Gaffur karakterini oynayan Bülent Polat, senaryo gereği Almanya'ya giderek diziden ayrıldı.

GAFFUR DİZİDEN NEDEN AYRILDI?

ATV fenomen dizisi Bir Zamanlar Çukurova 3. ayrılık! Hünkar ve Yılmaz’ın ölerek veda ettiği Bir Zamanlar Çukurova dizisinde Gaffur karakterini oynayan Bülent Polat dizisiden senaryo gereği Almanya giderek ayrıldı.

Bir Zamanlar Çukurova Gaffur geri dönecek mi?

ATV fenomen dizisi Bir Zamanlar Çukurova Gaffur geri dönecek mi, gurbetten dönecek mi merak ediliyor. Ancak Bir Zamanlar Çukurova Gaffur bir daha dönmemek için diziden ayrıldığı konuşuluyor.

Bülent Polat Bir Zamanlar Çukurova neden çıktı!

Bir Zamanlar Çukurova dizisinde Gaffur karakterini oynayan Bülent Polat vedası sonrası dizide kimsenin kalmayacağı düşünülüyordu. Ancak Gaffur’u dizide Demir Yaman tuttu!

Demir Yaman ısrarıyla Gaffur dizide kaldı. Ancak en çok Züleyha’nın tek sözü kalmasını sağladı.

BIST 100’de ‘aşırı’ alım bölgesine girildi KANDİL İSTEDİ, DEM HAREKETE GEÇTİ, CHP DESTEK VERDİ! ASIL PLAN NE? TBMM Başkanı Kurtulmuş ve Özgür Özel'den yeni anayasa açıklaması
Sonraki Haber