Bir Zamanlar Çukurova 128. Bölüm Fragmanı | Defol Hayatımdan!

Perşembe akşamlarının en çok izlenen yapımı Bir Zamanlar Çukurova 128. bölüm fragmanı yayınlandı. ATV ekranlarında yayınlanan dizinin son bölümünün ardından izleyiciler Bir Zamanlar Çukurova yeni bölüm fragmanını araştırmaya başladı.

Bir Zamanlar Çukurova 128. bölüm fragmanı yayınlandı. Perşembe akşamlarının reyting rekortmeni dizisinin yeni bölüm fragmanında Züleyha gerçekleri öğrendi.

Bir Zamanlar Çukurova Son Bölümde Neler Oldu?

Fikret konağa sağ salim dönünce başta Züleyha olmak üzere herkes çok sevinir. Fikret, Hakan Gümüşoğlu'yla ilgili bilgi bulamadığını söyleyerek Hakan'ın sırrını açık etmez ve hayatını Mehmet Kara'ya borçlu olduğunu açıklar.

ZÜLEYHA VE HAKAN'IN EVLİLİK KARARI

Hakan'la ilgili kararını veren Züleyha, Hakan'la konuşur ve bir an önce evlenmeye karar verirler. Züleyha, 15 günlük bir Avrupa deniz turu bulur ve çocukları da yanına alıp Hakan'la açık denizde evlenmeyi planlar. Hakan bu plana çok mutlu olur ancak iki gün sonra kalkacak gemiye binmek konusunda endişeleri vardır…

Bayraktar TB3 SİHA yerli motor ile rekor irtifaya çıktı 'Maden Kanunu' teklifi Meclis'te kabul edildi 2024 KPSS başvuru tarihleri belli oldu!
Sonraki Haber