Bir sonraki bölümü heyecanla bekleyeceğiniz 15 dizi!

Havalar soğudukça eve kapanıyoruz, bu durumda evde yapacağımız aktiviteler çoğalıyor. Tabi ki aktivitelerin başında dizi keyfi geliyor. Bizde haberimizde izlemeye doyamayacağınız, yeni bölümünün gelmesini iple çekeceğiniz dizileri listeledik. İşte bir sonraki bölümü heyecanla bekleyeceğiniz 15 dizi!

15-The Rain (2018-2020) IMDb: 6.3

Bilim kurgu, drama, gerilim. Ne ararsanız var! Dizinin hikayesi ise oldukça masum görünen bir yağmurun aslında ölümcül bir virüs yaymasıyla başlıyor. O andan itibaren hiçbir şeyin eskisi gibi sıradan gitmediği dizide İskandinavya'nın neredeyse tamamı bu virüs yüzünden yok olmuş duruma geliyor. Simone ve Rasmus adında iki kardeş bu felaketten kendileri gibi sağ kalan insanlarla karşılaşıyor. Onların eski hayatlarına geri dönmek için verdikleri gerilim dolu mücadeleye tanıklık etmek için geç kalmış sayılmazsınız.

Meteorolojiden 15 il için kuvvetli yağış uyarısı! Survivor All Star'da Yunus Emre için bir uyarı daha... Galatasaray'da Erden Timur gerçeği ortaya çıktı! Karar belli oldu... Migros'tan alışveriş sepetlerini indirime boğacak yeni kampanya! Bayraktar'dan teröristleri çıldırtacak hamle Aston Villa evinde çöktü! Eski Hataysporlu'dan İngiltere'de hat-trick!