Bir şirket daha borsaya geliyor! Son karar verildi

Halka arz kervanına bir şirket daha katılıyor. Büyümek ve yeni yatırım yapmak isteyen şirketler artık bankaların tefeci faizleri yerine halka arzdan elde ettikleri sermayeye yöneldi. İzmir Demir Çelik, bağlı ortaklığı İzdemir Enerji Elektrik Üretim oldu. İzmir Demir Çelik, halka arzı için gerekli çalışmaların başladığını duyurdu. İşte detaylar...

Halka arz kervanına bir şirket daha katılıyor. Büyümek ve yeni yatırım yapmak isteyen şirketler artık bankaların tefeci faizleri yerine halka arzdan elde ettikleri sermayeye yöneldi. Bunların sonuncusu ise İzmir Demir Çelik, bağlı ortaklığı İzdemir Enerji Elektrik Üretim oldu. İzmir Demir Çelik, halka arzı için gerekli çalışmaların başladığını duyurdu.

İzmir Demir Çelik tarafından KAP'a yapılan açıklamada şirketin yüzde 85,44 oranla bağlı ortaklığı konumunda olan İzdemir Enerji Elektrik Üretim A.Ş. paylarının halka arz edilmesi ve bu çerveçede gerekli çalışmaların yapılmasına karar verildiği belirtildi.

Şirket, halka arz süreci kapsamında, Şirket Esas Sözleşmesi'nin Sermaye Piyasası Kanunu ve ilgili mevzuat hükümlerine uygun hale getirilmesi amacıyla Sermaye Piyasası Kurulu'na ön izin başvurusunun gönderildiğini bildirdi.

Vali Sezer'den Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi açıklaması Kamyonet öğrencilerin arasına daldı: 29 yaralı Sakla Beni final bölümü ile ekranlara geliyor...
Sonraki Haber