Bir sarı daha geliyor: Erden Timur'un en büyük hayali o!

Yaptığı transferlerle büyük ses getiren Galatasaray, yine çok önemli bir ismi transfer etmek için harekete geçti. Galatasaray Sportif AŞ Başkan Vekili Erden Timur'un yakın çevresine 'En büyük hayalim' dediği Antonie Griezmann için girişimlere başladığı belirtildi.

Şampiyonlar Ligi'nde önemli başarılar elde etmek isteyen ve kadorsunu yıldızlarla güçlendirmek için çalışmalara son sürat devam eden Galatasray'ın yeni hedefi Antoine Griezmann.

32 yaşındaki Fransız yıldızın transferi için Galatasaray'ın işi çok zor gözüküyor çünkü Suudi Arabistan kulüpleri de Griezmann için devreye girmiş durumda. Özellikle Al Nassr ve Al Hilal'in süperstar için oldukça iyi teklifler sunduğu dile getiriliyor.

19 Mayıs neden kutlanıyor? 19 Mayıs anlam ve önemi... Survivor All Star'da gecenin kazananı kim oldu? İşte yeni fragman En güzel 19 Mayıs sözleri! Atatürk'ün 19 Mayıs ile ilgili sözleri En güzel 19 Mayıs resmi ve kurumsal mesajları! 19 Mayıs ile ilgili şiirler! 2,3,4 kıtalık 19 Mayıs şiirleri! 19 Mayıs sözleri! En güzel 19 Mayıs pano yazıları!