Bir Peri Masalı Dizisi Hikayesiyle Gençlerin Hayallerini Süslüyor! Bir Çanta Dolusu Parayla Siz Ne Yapardınız?

Gençlerin hayalleri Bir Peri Masalı dizisiyle vücut buluyor. FOX TV'nin yeni dizisi Bir Peri Masalı 30 Eylül Çarşamba günü ekrana gelmeye başlıyor. Ekran başındaki milyonlarca gencin hayatının anlatılacağı Bir Peri Masalı dizisinin hikayesi şimdiden merak edilmeye başlandı. Dar gelirli milyonlarca insanı rahatsız edecek hikayenin başrolünde Alina Boz var.

Bir Peri Masalı dizisi hikayesiyle Türkiye'de yaşayan milyonlarca asgari ücretlinin de hayalllerini süsleyecek. Dizilerin pek çok insanı zengin bir hayat sürme konusunda özendirmesi gençlerin de isyanını körüklüyor. Alina Boz ve Tarık Emir Tekin'in başrollerinde olduğu Bir Peri Masalı dizisinin konusu nedir, oyuncuları kimler? Bir Peri Masalı Dizisi Hikayesiyle Gençlerin Hayallerini Süslüyor! Bir Çanta Dolusu Parayla Siz Ne Yapardınız?

Kolay bir hayatın peşinden koşan, lüks içinde yaşamak isteyen ve hiçbir iş yapmadan bir şekilde zengin olmanın hayallerini kuran pek çok gencin masalı her gün sosyal medyada yankılanıyor. Öte yandan çalışarak, emek vererek ve eğitim görerek bu hayaline kavuşmaya çalışan gençlerin de durumu biliniyor.

Bir Peri Masalı dizisi de bu hayalleri anlatmasından alıyor hikayesini. Alina Boz'un Zeynep karakterini oynayacağı dizide bir şekilde parayı bulup zenginler gibi yaşam sürme hayalini gerçekleştirecek. Ancak ne ki şartlar istediği gibi gitmeyecek.

BİR PERİ MASALI KONUSU NEDİR, HİKAYESİNDE NELER VAR?

Alina Boz'un Zeynap rolüyle oynayacağı Bir Peri Masalı dizisinde bir gün Zeynep bir çanta dolusu para bulur ve istediği zengin hayatı yaşamak için cemiyete girmeye karar verir. Ancak bu masal onun istediği gibi gitmeyecektir.

Bir Peri Masalı dizisinin fragmanında yer alan sözler ise gençlerin ağzından sık duyduğumuz cinsten. “İnsanların bir ruja verdiği para ile 1 ay geçinmek için debelenmek adil geliyor mu sana? Süt bile lüks benim için. Aldığım her şeyi hesap kitap yaparak almak zorundayım. Cigerci kedisi gibi yandan yana bakarak olur mu? Ben bu hayata sadece nefes almaya gelmedim. Ben de hakkıyla yaşamak istiyorum.”

BİR PERİ MASALI HANGİ GÜN, HANGİ KANALDA?

Bir Peri Masalı Fox TV ekranlarıdna Çarşamba günleri ekrana gelecek.

"Evet-Hayır" yarışması ile hafızalara kazınan Erkan Yolaç vefat etti Bizim Market'ten atıştırmalık ve içeceklerde özel indirim fırsatı! Robin van Persie'nin yeni takımı belli oldu
Sonraki Haber