'Bir kadın çocuk doğurmuyorsa eksiği vardır' diyen Günseli Kato'nun açıklamalarına Hande Yener'den tepki

Seramik sanatçısı ve ressam Günseli Kato konuk olduğu programda yaptığı “Kadın çocuk doğurmuyorsa eksiği vardır. Kadının kadın olması için çocuk doğurması gerekir. Doğurduğunuz andan itibaren mertebe kat ediyorsunuz.” şeklindeki açıklamasıyla sosyal medyayı ayağa kaldırmıştı. Günseli Kato'nun tepki çeken açıklamalarına bir tepki de şarkıcı Hande Yener'den geldi.

Günseli Kato, Ceyda Düvenci’nin NTV ekranlarında yayınlanan “Bambaşka Sohbetler” programına konuk olmuş, programda kadınları hedef alan açıklamarda bulunmuştu.

Kadınların çocuk doğurması gerektiğini ifade eden Kato, “Çocuk doğurmak kadar güzel bir şey yok bir kadın için. Bir kadın çocuk doğurmuyorsa eksiği vardır. Ben bunu bilir bunu söylerim. Kadının kadın olması için çocuk doğurması gerekir. Ekonomik durum, sağlık, beden, doğramayan... O ayrı mesele, onu konuşmuyorum. Ama doğurduğunuz andan itibaren mertebe kat ediyorsunuz, insan olarak bir canlıya can vermek ve onu büyütmek... Erkek için bunu söleyemeyeceğim maalesef, kadınlar için çok önemli. İyi ki doğurdum.” şeklinde konuşmuştu.

 HANDE YENER'DEN GÜNSELİ KATO'YA ZEHİR ZEMBEREK SÖZLER

Günseli Kato'nun bu açıklamaları bir kesim tarafından tepki çekmiş ve sosyal medyada eleştiri yağmuruna tutulmuştu. Şarkıcı Hande Yener, Kato’ya tepki göstererek, “Kendisi doğurmuş ve hala eksik” ifadelerini kullandı.

Konu ile ilgili Twitter hesabından bir açıklama yapan ünlü şarkıcı, ''Kendisi doğurmuş ve hala eksik,söylediğiyle çelişiyor 🫵 bütünün hayrına bir açıklama değil. Olmak isteyip olamayan anne adayları için ne kadar üzücü bir açıklama.Kalp kırmak meslek olmuş :/'' dedi.

3 Mayıs Türkçüler Günü nedir? 3 Mayıs Türkçüler Günü önemi ne? 3 Mayıs Cuma mesajları Resimli, dualı, ayetli Cuma mesajları İsrail basını yazdı: Netanyahu ve güvenlik yetkilileri arasında sorun!
Sonraki Haber