Kadın olmak için çocuk doğurmak şart mı? Ressam Günseli Kato'dan kadınları kızdıracak sözler

Seramik sanatçısı ve ressam Günseli Kato, Ceyda Düvenci’nin NTV ekranlarında yayınlanan “Bambaşka Sohbetler” programına konuk oldu. Kato, programda annelik hakkında çok tartışılacak açıklamalarda bulundu: “Kadın çocuk doğurmuyorsa eksiği vardır. Kadının kadın olması için çocuk doğurması gerekir. Doğurduğunuz andan itibaren mertebe kat ediyorsunuz.”

Ceyda Düvenci'nin sunumuyla NTV'de ekrana gelen “Bambaşka Sohbetler” programına ressam Günseli Kato konuk oldu. Kato, programda kadınları kızdıracak açıklamalarda bulundu.

Eski eşi Takuo Kato’dan Aycan Kato dında bir kızı bulunan Günseli Kato'nun ''Bir kadın çocuk doğurmuyorsa eksiği vardır. Kadının kadın olması için çocuk doğurması gerekir.'' şeklindeki açıklamarı sosyal medyada tepki çekti.

günseli kato


İşte Günsel Kato'nun çok tartışılacak o açıklaması:

“Çocuk doğurmak kadar güzel bir şey yok bir kadın için. Bir kadın çocuk doğurmuyorsa eksiği vardır. Ben bunu bilir bunu söylerim. Kadının kadın olması için çocuk doğurması gerekir. Ekonomik durum, sağlık, beden, doğramayan... O ayrı mesele, onu konuşmuyorum. Ama doğurduğunuz andan itibaren mertebe kat ediyorsunuz, insan olarak bir canlıya can vermek ve onu büyütmek... Erkek için bunu söleyemeyeceğim maalesef, kadınlar için çok önemli. İyi ki doğurdum.”

 

 

 

Kadın olmak için çocuk doğurmak şart mı? Ressam Günseli Kato'dan kadınları kızdıracak sözler ile ilgili etiketler Günseli Kato Ceyda Düvenci
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.