"Bir fotoğraf paylaşıyorsun, o silinmeden ölüyorsun"

Genç şarkıcı Onur Can Özcan, içinde bulunduğu teknenin Şile'de alabora olması sonucu hayatını kaybetti. Sevenleri dün gerçekleşen kazanının ardından umutla beklediler Onur Can Özcan'dan iyi bir haber gelmesini. Ancak bunun yerine acı haber geldi. Genç şarkıcının cesedine ulaşıldığı bilgisi üzerine hayranları tam anlamıyla yıkıldı. Sosyal medya paylaşılan mesajlarla doldu.

Bu mesajlar içinde en ilginci ise Onur Can Özcan'ın kazadan hemen önce sosyal medyada paylaştığı fotoğrafla ilgiliydi. Cansucaa adlı kullanıcı hayatın anlamsızlığını "#onurcanözcan düşünsene bi fotoğraf çekip hikâyense paylaşıyorsun. Sonra o çektiğin fotoğraf senden daha uzun yaşıyor. O silinmeden sen ölüyosun." sözleri ile özetliyordu.

Eylem Tok kimdir, kaç yaşında, nereli, evli mi, ne iş yapıyor? Ali Koç'un şok eden sahadan çekilme teklifine Tadic ve Fred engeli! Meteorolojiden 15 il için kuvvetli yağış uyarısı! Emekli zammında yeni hesaplama! 30 kente kuvvetli sağanak uyarısı! O illerde toz taşınımına dikkat! Beşiktaş'ın Trabzonspor maçı 11'i belli oldu! Semih Kılıçsoy kararı