Bir Annenin Günahı dizisi oyuncuları kimlerdir?

Bir Annenin Günahı dizisi oyuncuları kimlerdir? Kanal D ekranlarında yayınlanmaya başlayacak olan Bir Annenin Günahı adlı dizi başarılı oyuncuları ile dikkatleri üzerine çekti. Peki, Bir Annenin Günahı dizisi oyuncuları kimlerdir?

Bir Annenin Günahı dizisi oyuncuları kimlerdir? Kanal D ekranlarında yayınlanacak olan Bir Annenin Günahı dizinin oyuncularını sizler iiçin arştırdık. Bir Annenin Günahı dizisi oyuncuları kimlerdir?

ÖZGE ÖZBERK / SUNA 

Suna, dünyalar güzeli bir kadındır. Göksu sahilinde zar zor işlettiği ufak bir balıkçı dükkanı vardır ve çocuklarıyla beraber bahçe içinde bir gecekonduda yaşar. Dişinden tırnağından arttırarak bir yandan çocuklarını okutmuş bir yandan da başlarını sokabilecekleri ufak da olsa bir evleri olsun diye ev kooperatifine girmiştir. Çocukları için büyük bir umutla kooperatiften gelecek evlerini beklemektedir.

Motorine indirim geldi, benzine indirim gelecek mi? Marmaray saatleri 2024! Marmaray hafta içi ve sonu kaça kadar açık? Türkiye'nin 5. nesil savaş uçağı KAAN'a milli dokunuş! O bölgelerde kuvvetli rüzgar, yağış ve toz taşınımına dikkat! Fenerbahçe'de İsmail Kartal-Edin Dzeko krizi! Yaşananlar ortaya çıktı Gaziantep'te korkunç kaza!