Binlerce öğrencinin mağdur olduğu "Work and Travel" uygulamasında sevindiren gelişme!

Türkiye'den ABD'ye öğrencilerin dil öğrenmek ve çalışmak için gitmelerine fırsat tanıyan 'Work and Travel' uygulaması bu sene iptal edildi. Aracı şirketlere 2 bin-3 bin dolar ödeyen binlerce öğrenci ise mağdur oldu. Acentelerin paralarda sadece kesinti yapabilecekleri söylemesi üzerine öğrenciler mahkemeye başvurdu. Mahkemeden müjdeli haber geldi.

Türkiye'deki öğrencilerin hem dil öğrenmek hem çalışmak için ABD'ye gitmelerine imkan sağlayan 'Work and Travel' yani 'Çalış ve Seyehat et' programı pandemi ile birlikte iptal oldu. Yasaklar henüz başlamadan acentelerle anlaşarak aracı şirkete 2 bin-3 bin dolar arasında ödeme yapan binlerce öğrenci mağduriyet yaşadı.

Dünyanın en iyi takımları açıklandı! Fenerbahçe ilk 20'ye girdi... Zamlı sigara fiyatları 2024 Mayıs! Sigaraya ne kadar zam geldi? Doların sonu yakın CarrefourSA'dan Anneler Günü'ne özel indirimler! Galatasaray ve Fenerbahçe'nin Şampiyonlar Ligi torbası belli oldu Ferdi Kadıoğlu Fenerbahçe'de son 4 maçına çıkıyor! İşte yeni sol bek