Binlerce kamu çalışanı için kritik tarih belli oldu! Pazarlıklar başlayacak...

Bu yıl taşerondan kadroya geçen çalışanların da dahil olmasıyla birlikte ilk kez 600 binden fazla kamu işçisi için masaya oturulucak. Ramazan Bayramı'nın bitimiyle birlikte binlerce kamu işçici için kritik zam süreci başlıyor. Kritik süreçte Türk-İş ve Hak-İş ortak hareket etme kararı aldı. Kamu işçileri için ortak taleplerini 17 Mayıs haftası bakanlığa vermek için hazırlanıyor. İki konfederasyonun verecekleri ortak taslak ile zam pazarlıkları da başlayacak.

2019-2020 yılı için yapılan toplu sözleşmede 180 bin civarında kamu işçisi için masaya oturulurken bu yıl bu yıl taşerondan kadroya geçen çalışanların da dahil olmasıyla Türk-İş bünyesinde 330 binden fazla, Hak-İş bünyesinde ise 300 bin civarında çalışan kapsama girecek.

Akaryakıt fiyatları güncellendi! İşte güncel benzin, motorin fiyatları Pınar Deniz ile Kaan Yıldırım düğün hazırlıklarına başladı! Altın düşüyor! İşte güncel altın fiyatları Meteoroloji'den ciddi uyarı: 11 kente sağanak yağış ve dolu geliyor AK Parti 2024 yerel seçimlerinde neden oy kaybetti? Cezaevinden tahliye edilen Nihal Candan'ın son hali şaşkınlık yarattı