Bilmek için mucit olmaya gerek yok! AK Parti’den Özkan’a fotoğraflı cevap

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Tuncay Özkan, sosyal medya hesabından paylaştığı 'Mucit Erdoğan' yazılı video ile Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın "Eskiden köpeklerin çektiği kızaklarda hastalar dağlardan hastanelere götürülürdü" sözleriyle dalga geçmeye çalıştı. Özkan'a jet cevap AK Parti Gençlik kollarından geldi.

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Tuncay Özkan, "Her ülkeye nasip olmaz böyle muzip yok yok mucit Cumhurbaşkanı. Ambulans, fırın, buzdolabı, çamaşır makinesi, MR, tomografi... Şimdilik bunları açıkladı... Benden duymuş olmayın, ateşi de o buldu ama mütevazı olduğu için açıklamıyor!" sözleriyle Cumhurbaşkanı Erdoğan ile dalga geçmeye çalıştı.

Özkan'a cevap AK Parti Gençlik Kolları'ndan geldi.

Videosunda gençlik kollarının CHP için hazırladığı videonun müziğini kullanan Özkan'a "Müzik bi yerden tanıdık geldi, sahi sence hangi yalanınız daha güzel Tuncay Bey?" diye soran gençlik kolları, "Ha bu arada güya dalga geçtiğini sandığın o kızak ambulansları senden daha genç olmamıza rağmen iyi hatırlıyoruz." ifadelerini kullandı.

Dünyanın en iyi takımları açıklandı! Fenerbahçe ilk 20'ye girdi... Zamlı sigara fiyatları 2024 Mayıs! Sigaraya ne kadar zam geldi? Doların sonu yakın Galatasaray ve Fenerbahçe'nin Şampiyonlar Ligi torbası belli oldu CarrefourSA'dan Anneler Günü'ne özel indirimler! Ferdi Kadıoğlu Fenerbahçe'de son 4 maçına çıkıyor! İşte yeni sol bek