Prof. Dr. Ateş Kara'dan 'inaktif aşı' açıklaması

Bilim Kurulu Üyesi Prof. Dr. Ateş Kara, aşının geleceği tarihle ilgili son dakika haberini verdi. Son dönemde çokça adı duyulan inaktif aşı hakkında da bilgiler veren Ateş Kara, koronavirüs aşısının Türkiye'ye 11 Aralık'ta gelmesinin planlandığını ifade ederken testler için 14 güne ihtiyaç duyulduğunu bu nedenle Covid-19 aşısının 25-26 Aralık gibi yapılacağını vurguladı. 

Tüm dünyada olduğu gibi Türkiye'de de aşı için bekleyiş sürüyor. Son dakika açıklamalarında bulunan Bilim Kurulu Üyesi Profesör Doktor Ateş Kara, AA mikrofonlarında dikkat çekici bilgiler verdi. İnaktif aşı konusunun altını çizen uzman isim, koronavirüs aşısının Türkiye'ye 25-26 Aralık gibi geleceğini söyledi.

Koronavirüs aşısı geldikten sonra izlenecek yol haritasını da anlatan Ateş Kara, gönüllüler üzerinde denenen aşılar hakkında da son dakika bilgilerini paylaştı.

"Dursun Özbek'ten Erden Timur'a karalama kampanyası başladı" Hakmar'a tabaklık ve sürahi setleri geliyor! Gratis'lerde çılgın Mayıs indirimleri başladı! Altın fiyatları düşüşe geçti! İşte güncel altın fiyatları Meteorolojiden 18 il için sarı kodlu uyarı! Dolarda hafta sonu hareketliliği! İşte güncel döviz kurları