Biber gazlı gaspçı amacına ulaşamadı

İstanbul Esenyurt'ta biber gazlı gasp girişimi İtalyan iş insanının direnişine takıldı. Sert kayaya çarpan gaspçı bilgisayarı almayı başaramadı. Flovıno Toretollo ile gaspçının mücadelesi güvenlik kamerasına yansıdı...

This browser does not support the video element.

Güvenlik kamerası görüntülerinin yeni ortaya çıktığı olay, geçtiğimiz ay Esenyurt Üçevler Mahallesi'nde yaşandı. Medikal malzeme alım satımı yapan İtalyan iş insanı Flovıno Toretollo, arkadaşının Esenyurt'taki bürosuna ziyarete geldi.

Büroda çalıştığı esnada, içeriye yabancı uyruklu olduğu öğrenilen bir kişi giriş yaptı. Toretollo'nun oturduğu masanın karşısına oturan şüpheli, bir süre bekledi. İtalyan iş insanına önce biber gazı sıkan gaspçı, daha sonra da bilgisayarı alıp kaçmaya yeltendi.

Saldırgana izin vermeyen İtalyan iş insanı, sonunda gaspçıyı pes ettirmeyi başardı. Gaspçı bilgisayarın kabloya takıldığını görünce bırakması sonucu Toretollo yere düştü.

Gaspçı ise tekrar biber gazı sıkıp santalye üzerindeki çantayı alıp dükkandan kaçtı. Şüphelinin kaçmasının ardından Toretollo durumu polise ihbar etti.

Olay yerine gelen polis ekipleri, yaptıkları incelemenin ardından şüpheliyi yakalamak için çalışma başlattı.

Köpek gibi önce kendini sevdirdi sonra arabaya binip gitmek istedi! Pres makinesinin içini kontrol eden patron feci şekilde can verdi! Komşusunu arabaya bağlayıp metrelerce sürükledi! müdürü öldüren yabancı uyruklu öğrencinin yeni görüntüleri! Polis ehliyet alkollü sürücü ayakkabı istedi! Sinan Engin canlı yayında sandalyeden düştü sosyal medya yıkıldı