Beyrut patlamasının en çarpıcı görüntüsü

4 Ağustos'ta Beyrut’ta meydana gelen korkunç patlamanın nedeni henüz belirlenemezken, araştırmalar halen devam ediyor. SuperHaber, patlama ile ilgili en net ve çarpıcı görüntüye ulaştı.

This browser does not support the video element.

Beyrut’ta 4 Ağustos’ta meydana gelen ve resmi açıklamalara göre, 220 kişinin öldüğü, 120 kişinin kaybolduğu, yaklaşık 7 bin kişinin yaralanadığı, 300 bin kişinin evsiz, 500 bin kişinin de işsiz kaldığı patlamanın yankıları sürüyor.

BEYRUTLULAR ÜLKE DEĞİŞTİRİYOR

Başbakan Hassan Diyab ile bakanlar kurulu, protesto ve gösterilerin ardından dün akşam istifa ederken, halkın ise Lübnan’ın geleceği ile ilgili endişeleri giderek artıyor. Birçok Beyrutlu, başka ülkelere gitmek için hazırlık yapıyor.

PATLAMANIN EN ÇARPICI GÖRÜNTÜSÜ ORTAYA ÇIKTI

Patlamadan bir hafta geçmesinin ardından, Beyrut’ta hayat normale dönüyor. Tam ve kesin nedeni henüz belirlenemeden patlamayla ilgili yeni görüntüler ortaya çıkıyor. SuperHaber’in elde ettiği bir görüntü, korkunç olayın en çarpıcı görüntüsünü ortaya koyuyor.

İKİNCİ PATLAMADA HER YER SARSILIYOR

Patlama bölgesine 8 km uzaktan çekildiği öğrenilen görüntülerde, patlama öncesi beyaz bir duman gökyüzüne yükseliyor. Beyaz dumanın ardından bir patlama meydana geliyor. Patlama ile beraber o herkesi şaşırtan ortasında siyah yatay çizgi olan beyaz duman ile beraber kahverengi duman çıkıyor. Görüntünün çekildiği yerde ses duyulmuyor ve etki yapmıyor. Ancak hemen ardından meydana gelen büyük ses çıkaran patlama, görüntüyü çekenlerin olduğu yerden de duyuluyor ve teknede olmalarına rağmen sarsıyor.

Medine'yi sel vurdu: Sokaklar göle döndü Mahmud Abbas'ın tek derdi İsrail'in güvenliği! Elinde haç ile Kur'an-ı Kerim yaktı! İsrailliler Netanyahu'nun istifası için yine sokaklara döküldü... İsrailli bir bakan daha trafik kazası geçirdi: Babası ağır yaralı 326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar!