Ahmet Misbah Demircan: Beyoğlu bir cazibe merkezi daha kazanıyor.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB)'nin yürüttüğü “İstanbul genelinde cadde düzenleme işi” projesinde sona yaklaşıldı. Beyoğlu Belediyesi Başkanı Ahmet Misbah Demircan, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda Beyoğlu'nun önemli noktalarından biri olan Şişhane Meydanı'nın düzenlenmesinde sona gelindiğini duyurdu.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Altyapı Hizmet Müdürlüğü, “İstanbul genelinde cadde düzenleme işi” ihalesi düzenlemişti. Kentin en önemli cadde ve meydanlarını kapsayan düzenleme işi, yer tesliminden itibaren 925 gün olarak belirlenmişti.

İhale şartnamesine göre düzenleme işi yapılması planlanmış 71 nokta var. Taksim Beyoğlu'ndaki Şişhane Meydanı bu önemli noktalar arasında.

"ŞİŞHANE MEYDANIMIZ BİTMEK ÜZERE"

Beyoğlu Belediyesi ve İstanbul Belediyeleri Başkanı Ahmet Misbah Demircan sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım ile Şişhane Meydanı'nın bitmek üzere olduğunu duyurdu.

Demircan'ın o paylaşımı:

"Beyoğlu bir cazibe merkezi daha kazanıyor. Şişhane meydanımız bitmek üzere."

1. Lig'de bitime 1 hafta kala Tuncay Şanlı'nın bileti kesildi! CIA Direktörü Burns ateşkes ve esir takası görüşmeleri için Doha'da! Bakan Tunç: Noter sayısı 2 bin 385'e çıktı
Sonraki Haber