Beylikdüzü’nde metrobüs arızalandı, yolcular duraklara yığıldı

İstanbul'un ilçesi Beylikdüzü'nde bulunan metrobüs hattında bir metrobüs arızalandı. Arıza nedeniyle metrobüs yolunda uzun kuyruklar oluştu. Aksayan seferlerden dolayı duraklar yolcularla doldu taştı. Arızayı onarmak için ekiplerin çalışması devam ediyor.

This browser does not support the video element.

İstanbul'da, akşam saatlerinde Beylikdüzü-Avcılar istikametinde seyir halinde olan bir metrobüs henüz bilinmeyen nedenle arıza yaptı.

Arızalanan araç nedeniyle metrobüs yolunda uzun metrobüs kuyrukları oluştu. Arıza yapan metrobüsten inen yolcular ile durakta bekleyen diğer yolcular aksayan seferlerden dolayı Beykent Metrobüs Durağı’nda yoğunluk yaşandı. Arızayı onarmak için ekiplerin çalışması devam ediyor.

İHA

Köpek gibi önce kendini sevdirdi sonra arabaya binip gitmek istedi! Pres makinesinin içini kontrol eden patron feci şekilde can verdi! Komşusunu arabaya bağlayıp metrelerce sürükledi! müdürü öldüren yabancı uyruklu öğrencinin yeni görüntüleri! Polis ehliyet alkollü sürücü ayakkabı istedi! Sinan Engin canlı yayında sandalyeden düştü sosyal medya yıkıldı